Welk talent heeft jouw kind?

Onzeker, faalangstig, teruggetrokken, buikpijn, hoofdpijn, niet naar school willen, boos, etc.Kinderen laten ander gedrag zien wanneer het ze moeilijke wegen moeten bewandelen of wanneer hun hoofd vol zit omdat ze ergens mee zitten of om welke reden dan ook overvraagd wordt.

Ik ga met kinderen aan het werk om op zoek te gaan naar hun talenten om ze weer in zichzelf te laten geloven. Ik maak onder andere gebruik van deze prachtige kaartjes en poster van Smoely die in de praktijk hangt. Veel kinderen kunnen lastig aangeven waar ze goed in zijn maar met deze poster komen ze al snel los!

Tijdens de coaching maken ze hun hoofd leeg en worden hun talenten zichtbaar gemaakt. Vanuit een positieve mindset werken we aan het door het kind gestelde doel.
De ervaring leert dat (hoog)gevoelige kinderen en kinderen met een verminderd zelfvertrouwen veel baat hebben bij deze manier van werken.

Benieuwd naar mijn talenten?
Ik ben positief, ik kan goed luisteren en ben een tevreden en dankbaar mens! Dit zijn mijn ingredi├źnten naar mijn weg van geluk!

Wat is het talent van jullie kind?

Welk talent heeft jouw kind?
Schuiven naar boven